неделя, 16 декември 2012 г.

Коледна украса без пари!

Тази година исках да украся елхата със саморъчно направени висулки, и въпреки че започнах от рано по ред причини не ми стигна времето и отново извадих от торбата старата украса. Очаквах да имам повече топки, но после се сетих, че не малка част дадох на майка ми и на тазгодишната елха сложихме каквото е останало.

Тази година за първи път украсяваме тримата. Ния много се забавлява. Но не позволи да сложим гирлянди на елхата. След няколко дни направих гирлянд от гланцово блокче, и докато спи накичих елхата и с него, защото липсваше връзката  между бялата и червената украса. Така по ми харесва.

На прозорците на вратите изрязах от бяла хартия (тази голямата, като за подаръци от 20 стотинки) снежинки. Основата им е кръгла, защото не се справих с квадратното сгъване.

На вратата към терасата залепих къщички и дървета като се постарах да прилича на улица. Залепих и едно премръзнало :) коте и една кола (със зимни гуми е, и в изправност). Най-отгоре залепих Дядо Коледа с шейната - майка ми ми го даде преди 2 години и още не го бях разопаковала.





За днес остана да разчистя скрина и да наредя шишарки, свещи и борови клонки.

5 коментара:

  1. Браво! Ти си чудесна!
    Поздравления!
    Украсата на вашия дом е фантастична!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна украса!!!:))) Много е ефектна и внася страхотно коледно настроение-а играчките са уникални :) Браво!!!:)

    ОтговорИзтриване
  3. Влюбих се в къщичките и премръзналото коте! Във вашия празнично уютен дом бързо ще стопли ушички! Прекрасни предпразнични дни изпълнени с много усмивки!

    ОтговорИзтриване
  4. Много красиво се е получило, а снежинките са ми любимата идея, която все някога ще осъщестя!

    ОтговорИзтриване