вторник, 16 октомври 2012 г.

Мей-тай слинг + кройката



Неволята учи :))) Както винаги, народната мъдрост се оказа вярна!

За добро или лошо (коя съм аз че да преценя, след като живота постоянно ни поднася изненади и обрати) Ния вече не иска да се вози в бебешката количка, предпочита да върви, ноооо това не винаги се харесва на майка и :))) Интересните камъчета, топчета от липите и уличните котки са навсякъде, да не споменавам минаващите покрай нас каки и батковци и всякакви други интересни неща, по които децата се прехласват. Понякога всяка от нас си има своя посока и една от нас трябва да отстъпи. И за да стигнем все пак, за където сме тръгнали се налага да я нося на ръце и да разказвам приказки, но не обикновени, а всеки път различна, измислена на момента. Ако ги помнех, можех и дебела книга да напиша.

Вчера трябваше спешно да излезем двете и да бързам, ама много да бързам, за да свърша всичко навреме. И понеже Ния е с претенции и към стария дълъг слинг шал и вече не и се ще да е така овързана, а късия през едно рамо вече го ползвам само за къси разстояния, и за да ми дойде акъла, както се казва, я носих на ръце и бързах и носих, и бързах, и език изплезих, и приказки разказвах, и ....снощи се хванах в ръце и уших новия слинг.

Днес се оказа, че пак закъснявам за срещата и пак трябваше да бързам и приказки да разказвам, ноооо :))))))
вече с новия мей-тай слинг!

И като оставя настрани лиричните отклонения показвам откъде взех КРОЙКАТА 

Слингът е много удобен. Ния е почти 12 кг. но тежестта е разпределена доста добре и не се усеща болка при носене, просто тежест, което е неизбежно при тези килограми.

  Добавих джобче, ей така, за всеки случай ако нещо дребно трябва да ми е под ръка. Има и допълнителна горна част, връзва се с връзките като заспи детето, за да не му клюмва главичката. 

Моите презрамки са малко по-широки, 11 см. и с вата на раменете. Долните презрамки са 8 см. Основната част е с размени 37 см. на 47 см.

Няма коментари:

Публикуване на коментар