четвъртък, 23 април 2015 г.

Русалски рожден ден!Ето че рожденият ден дойде и си замина и е ред да разкажа и покажа как го празнувахме. 

Ния си избра да бъде русалка на 4-я си рожден ден. Уших и 2 поли - опашки, едната за детската, другата за празненството в ресторанта. Ползвахме розово боди и розов чорапогащник и мидички от филц за сутиен :) прикрепени към набрано перде с ластик отвътре.

И за да прилича още повече на Ариел и направих перука или шапка с коса :) както тя и казва.

Тортата за рождения ден беше пак домашна (френска селска с добавени плодове), без специални украси. Искаше ми се да има поне един силует на русалка отгоре, но не ми стигна времето да експериментирам.
Украсата на ресторанта щеше да бъде по-богата (ако персоналът си беше удържал на думата, но това е друга тема) ограничихме се до морските обитатели на заден план (синьо перде с изрязани животни от цветен картон и залепени с двойно залепващо тиксо) и един надпис ЧРД Ния, който никъде не се вижда на снимките. Направих го от цветни миди (синьо и розово) в началото и края със силуети на Ариел, а в средата надписа.

Бях подготвила 10 игри, за да мога да избирам според ситуацията. Децата бяха превъзбудени и направихме 3 от тях, после лудяха на воля.

На всяко дете подарихме по една гривничка от мъниста отново в бяло, синьо и розово, но не ги снимах, за да покажа. На втората снимка (от детската градина) се виждат гривната и герданчето на Ния, такива бяха и за децата)

Няма коментари:

Публикуване на коментар