понеделник, 25 февруари 2013 г.

Скоро "Усмихни се" става на Годинка!

Ето че мина почти 1 година от моята първа публикация в Усмихни се! Реших и аз да свия гнездо в блог пространството, за да събирам на 1 място всичко, с което се занимавам в свободното ми време. Блогът се роди на 29 февруари, така че истински празник ще има чак след 3 години, но аз ще се направя на разсеяна и ще празнувам през март заедно с мартеничките!

Равносметката:
- Открих чудни местенца за вдъхновение!
- Списъкът ми на бъдещите творчески планове набъбна доста!
- Показах част от моето светоусещане на вас, моите читатели!
- Отрих нови съмишленици!
- Още на едно място мога да се изфукам какво направих набързо! Приятно е да прочетеш добра дума за себе си!

И на празник като на празник! Ще има торта, подаръци и изненади, но не само за мен, а и за вас- отбилите се тук.

Ще се радвам да споделите моя празник като оставите коментар под публикацията. Поздравете ме с песен като поставите линк към видеото в коментара си. Един от всички поздравили ме ще получи подаръци-изненада от мен. Единият вече е готов, другият е в процес на изработка.

И тъй като повечето ми читатели са жени, реших дъщеря ми да изтегли късметлията(късметлийката) на 8 март. Надявам се така да направя празника още по приятен поне за 1 от вас.


7 коментара:

  1. Мира, честита първа годинка на твоя блог. Редовно го чета, но не пиша коментари (с което не се гордея много). Сегашния ми коментар не е провокиран от обещаните подаръци, просто искам да ти честитя празника. Пожелавам ти още дълги години да ни радваш с хубави творения. Възхищавам се на изобретателността ти. Поздрави! И много целувки на Ния! :)

    ОтговорИзтриване
  2. О, честита блогогодинка!
    Пожелавам ти приятни мигове в стопанисването му, много реализирани проекти и много хора, които да надникват тук, откривайки своето местенце :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ето и поздравът:
      http://www.youtube.com/watch?v=RBumgq5yVrA&list=LLPhisyWIXhwGW0Alsh9oO7g

      Изтриване
  3. Весел празник! Няма да отправям пожелания, защото в градинка, отглеждана с любов през цялата година мирише на люляк! Тъй, че поздрави за добрата стопанка и нейната тайна люлякова градина!
    Това е едно любимо мое парче, иска ми се да те накара да се почустваш специална http://www.youtube.com/watch?v=B93Tir6l5FA
    Усмивки.

    ОтговорИзтриване
  4. Честита блогодишнина! С интерес следя творенията ти и дори задочно те познавам - сестра ми е от априлки 2011 и случайно разбрах, че се познавате виртуално:).
    Пожелавам ти още много годишнини в блог пространството, много вдъхновение и последователи. Поздрав с една любима детска песничка, макар да не знам руски, я харесвам много:)
    http://www.youtube.com/watch?v=oZrLJbQJsCk

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ви, че се отбихте и за милите думи!

    ОтговорИзтриване