неделя, 13 януари 2013 г.

Предай нататък 2013!

Имах колебания дали да се включа в играта тази година! Миналата вече година имах 3-ма записани за подаръци от мен. Единият блог определено не се поддържа вече и нямам никаква връзка още от самото начало със списващата го съименница. Другият блог също не е отварян от доста време, поне от лятото и все още нямам адрес, на когото да изпратя подаръка. Третият блог така и не продължи играта.

Пълен провал! Не ми искат подаръците и това си е!


Все пак реших и тази година да се включа в играта, защото чакането на изненадата, трепетното отваряне на пакетчето и насладата от подаръка ми донесоха толкова хубави емоции, че ми се иска да се повтори пак. 

Правилата са старите:
Първите петима, които оставят коментар под публикацията ми, ще получат нещо, направено от мен до края на годината. Всеки от тези петима ще трябва обаче да направи същото за други пет души и т.н. 

И една молба от мен!!!!! Моля ви, след като оставите коментар пишете ми и на eko_turist(ет) abv.bg за да ми оставите адреса си. Иска ми се да ви имам координатите още от началото!

3 коментара:

  1. По принцип не участвам в такива раздавачни на подаръци, но блогът ми е леко позадремал. Може това да го пооживи. Записвам се и си оставям е-мейл тук за по-удобно: satinstiched@gmail.com

    И отивам да пиша в блога. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Забравих да напиша най-важното. Наистина харесвам нещата, които правиш, това е първата причина да се включа. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Радвам се, че реши да се запишеш при мен! :))))))))) и благодаря за мейла.

    ОтговорИзтриване