понеделник, 9 април 2012 г.

Да кърмиш е прекрасно! Опитай!


Ужасно закъснях с направата на тази картичка! Трябваше да е за "Хей ръчички, хей ги две - мама може най-добре", но не спазих срока с 2 часа :)))

Макар идеята да ми беше в главата ми липсваха елементарни материали и тази вечер реших като приспя детето (днес разбира се в 23.30, уф!) да се пробвам с каквото имам под ръка.

Използвах една любима снимка, изрески от списание, тюл и панделка.

Хареса ми да работя изонит. Определено ще пробвам и други форми.

Още докато бях бременна бях решила, че ще направя всичко възможно да кърмя бебето си. Струваше ми се някак сложна задача. Малко майки около мен имаха положителен опит с кърменето. Оказа се, че е лесно, приятно, много вълнуващо и сближаващо начинание :)))!




5 коментара:

  1. Браво! Прекрасна е! Много вълнуваща!
    Усмихни се!!!
    Може да участваш - виж
    http://www.podkrepazakarmene.com/hei-gi-dve-538.html
    Важно е да подкрепим добрата кауза!
    Хубав ден!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, Боряна! Последвах линка, бях пропуснала тази възможност!

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесно си се справила! Картичката ти е много хубава и няма защо да се срамуваш. Аз също в началото бях много обезкуражена, но реших да упорствам и продължавам да правя картички с изонит. Много ми допада този стил и ми доставя голямо удоволствие, въпреки, че не се среща толкова често, както ми се иска. Продължавай напред, справяш се много добре!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Марияна! Имам голямо желание да продължа с изонити, ще се върна пак в блога ти да разгледам подробно и за вдъхновение. Ти имаш възхитителни картички, възхищавам ти се!

      Изтриване
  4. Страхотна картичка! Поздравления за нея. Кърменето наистина е незабравима емоция. АЗ все още кърмя и отсега ми е мъчно,че един ден ще трябва да спрем с това занимание. Прекрасно е!

    ОтговорИзтриване