неделя, 13 декември 2015 г.

Домашни бонбони с тиква и овесени ядки.

Годината е към края си, а аз нямам време да покажа почти нищо в блога! Дано Новата Година го завари вече подреден и обновен и с по-чести публикации.
Буквално в последните минути преди лягане бързам да споделя една рецепта за домашни бонбони. Тези дни ще ви предложа и още едни бонбонки, но това друг път.


Продукти за 24 бр. по 17 грама

10 бисквити (рендосани на ситно)
55 гр. фини овесени ядки
1/4 пакетче джинджифил
1/2 пакетче канела
220 гр. тиква (сварена и намачкана)
30 гр. масло (прибавям при горещата тиква)
30 гр. мед (пак слагам в тиквата, може и повече според сладостта на тиквата)

Сухите съставки ги разбърквам, добавям мокрите. Хубаво разбърквам и оставям за 10 мин. в  хладилника да стегне и след това оформям.

Ако децата не са ги надушили ги слагам пак в хладилника и ги вадя преди да ги предложа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар