сряда, 20 март 2013 г.

Конче-Вихрогонче на пръчка! Stick horse!

 Забелязах, че детето обича да си играе с пръчки. Като ще играе с пръчка поне да има нещо интересно на нея и ето кончето.

Грижливо го приспа преди да си легнем.

4 коментара:

  1. This is just too cute! Well constructed project. Thanks so much for sharing it with us at 613 Avenue Create! We look forward to your next visit!
    Hugz,
    Chana, Owner

    ОтговорИзтриване
  2. Привет най-сетне и от мен, Люляче. Връщам се и с удоволствие разгледах и чудесните ти детски маски, и кончето. Безспорно много интересни и прекрасно изпълнени проекти, с които си зарадвала най-скъпото същество - твоето детенце. Страхувам се обаче, че и трите проекта не са в моята тема този път, защото исках да прочета някъде малко разказче за виртуално крафт или друго другарче, с което общувате предимно онлайн, което те е вдъхновило или на което посвещаваш творенията си. За да е честно и спрямо другите авантюристи, мисля че за играта е редно да приема само чудесната чантичка с къщичка за Ели, която първа ни показа. Няма да трия, защото си вложила частица от себе си и в тях и ми се струва страшно нередно, но и за съжаление няма да ги имам предвид, когато дойде време за трудното решение за наградите. Мисля, че ме разбираш и не ми се сърдиш. Много много вдъхновение и пролетно слънце. :)ххх

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Имаш право, не са за виртуално другарче, а за вкъщи. Не се сърдя, как бих могла! Усмивки!

      Изтриване
  3. Nice horse!
    Thanks for joining us at 613 Avenue Create.
    Ruthie DT
    http://myhobbyandart.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване