четвъртък, 14 март 2013 г.

Наградата отива при...

Благодаря на всички, които ме поздравиха за виртуалния ми РД! Не бяха много, но от сърце, а и с удоволствие слушах песните поздравления, които създават много настроение!
Благодаря ви отново, верни мои читатели!

а сега
 
Моят подарък по случай първата годинка на блога ми отива при

Честито на Елена! Надявам се подаръка да и хареса и да си го ползва!
А ето и кои участваха:

Може би вече се питате, а какъв е подаръка :) Ето го:
Комплект "Малка, спретната къщурка"
"My sweet home"

Пазарска чанта и ръкохватка за топли съдове.
































Защо подарявам това? Защото често се пазарува и домакинства и се надявам да се ползва често и да създана настроение на новата притежателка в ежедневните дейности!

Забравих да снимам джобчето на чантата. Покривът не е зашит изцяло върху къщичката и се оформя скрито джобче за дребните покупки като подправки или подобни неща, които често се изгубват сред покупките. 

Реших да представя комплекта при Шми и нейната Авантюра!
  

Сега ще си призная и защо избрах къщички като елемент на украса :) Защото много ми липсва родната къща, мама и татко! Те живеят достатъчно далеч, за да ги виждам рядко и достатъчно близко, за да е възможно все пак да се срещаме отвреме на време. И все пак, времето прекарано с тях все ми малее и в последно време все по-често мисля за тях! Мисля си и за времето, когато нашето малко момиче ще порасне и ще си тръгне по пътя ... като мен сега.
Домът е там, където ти премине детството, така е според мен. Домът на моето детството е една спретната къщурка с прекрасна градина и много дървета!


http://tuesdayalchemy.blogspot.com/2013/03/challenge-52-anything-goes.html

http://www.craftdoormagazine.com/2013/03/ttcrd-challenge-mar-12-18.html 

http://cachallenge.blogspot.de/2013/03/oranje-rood-geel-zwart-wit-orange-red.html 

11 коментара:

  1. Олее,как съм успяла да те пропусна!!! Хиляди извинения е едно закъсняло Ч.Р.Д!!!:))) Нека вдъхновението не те напуска,остани все така креативна и оригинална и много късмет и усмивки:–) Честито на Елена,а аз пък ще си позволя позакъсняло да те поздравя с нещичко:)
    http://www.youtube.com/watch?v=wFh-rX_Sfhs,danoда успея да те развеселя;)))ххх

    ОтговорИзтриване
  2. Ооооо, страхотно е! Страхотна е идейката за джобче за дреболийки :) Много се радвам,че вече е мое! Още веднъж те поздравявам за блогогодинката и ти желая много реализирани идеи и много лични щастие.

    ОтговорИзтриване
  3. Ели, пиши ми на мейла адреса си (за Еконт)ще ти пратя колетчето в понеделник.

    ОтговорИзтриване
  4. Голяма късметлийка е Ели! Шарен и хубав ще и е винаги пазарът. Усмивки.

    ОтговорИзтриване
  5. Привет, Люляче. Първо искам да ти пожелая това топло и уютно местенце, което си спретнала, винаги да бъде обитавано от много вдъхновение, мечти, търсения и най-вече твоите усмивки. Подаръчето изненада, което си сътворила по случай "виртуалния" ти рожден ден освен много красиво е и много лично. Личи, че си го сътворила с много обич и внимание и Ели, при която отива, е истинска щастливка. Радвам се, че моята игра ме запознава с още един чудесен творец като теб. За мен е истинско удоволствие, че влезе в Авантюрата. Благодаря :)ххх

    ОтговорИзтриване
  6. What an adorable set that you made! And gave away--such a kind thing to do! So glad you shared it with us at TTCRD. Hope to see you again soon! :^)
    Hugs, Penny

    ОтговорИзтриване
  7. Честито и от мен!
    Подаръкът е страхотен!
    Желая ти успех!

    ОтговорИзтриване
  8. Честито на победителката, и поздравления за чудесните къщички.. Съжалявам ,че съм пропуснала твоето предизвикателство, ако приемаш честтки със закъснение, с удоволствие бих ти изпратила една..-))На живо!-))) пиши ми адрес на pepinatoys@gmail.com Поздрави Пепи

    ОтговорИзтриване